ANA SAYFA > İZMİR > Buca’da 1 kap su kampanyasına “otomatik” destek

Buca’da 1 kap su kampanyasına “otomatik” destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Buca’da 1 kap su kampanyasına “otomatik” destek

Can dostların her alanda yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışan Buca Belediyesi, İzmir’i etkisi altına alan kavurucu sıcaklarda harekete geçti.

İzmir genelinde “Bir kap su hayat kurtarır” sloganıyla başlatılan çağrıya destek vererek Bucalı hemşehrilere çağrı yapan Buca Belediyesi, kentteki parklardaki çalışmalarına da hız kattı. Buca Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü,  ilçe merkezinde bulunan 60 beslenme odağına periyodik olarak yaptığı mama ve su takviyesini arttırdı.  

Beslenme odaklarının yanı sıra Buca’daki parklarda sokak hayvanlarının su ihtiyacını düzenli olarak karşılayacak otomatik su kapları kuruldu. Parkların merkezi sulama sistemine bağlanan otomatik suluklar, kaptaki su miktarı azaldıkça otomatik olarak su seviyesini tamamlıyor.  Sistem sayesinde bunaltıcı sıcaklarda yaşam savaşı veren sokak hayvanları düzenli olarak temiz suya kavuşuyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Foça’da ilk engelsiz Kırmızı Bayrak dalgalandı
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi “Girişimcilik Merkezi” kuruyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?