ANA SAYFA > İZMİR > Buca İstiklal Marşı’nı hep birlikte okudu

Buca İstiklal Marşı’nı hep birlikte okudu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Buca İstiklal Marşı’nı hep birlikte okudu

Buca Belediyesi, İstiklal Marşı’nın kabulünün 101. yılını kutlamak ve milli şair Mehmet Akif Ersoy’u anmak için tören düzenledi.

FOMGED Halk Oyunları Ekibi’nin zeybek gösterisiyle başlayan törende konuşan Buca Belediye Başkan Yardımcısı Barış Özreçber, “Kurtuluş Savaşı yıllarında aziz milletimiz, canını dişine takarak Anadolu’nun işgaline karşı mücadele etmiş, her türlü fedakârlığı yaparak ordumuzu desteklemiştir. Böylesi bir süreçte, Başkomutan Mustafa Kemal ve Genelkurmay Başkanı İsmet Paşa, hem milletimize hem de askerlerimize moral vermek, Anadolu’da tutuşan heyecanı korumak, vatan sevgisini ve inancı güçlendirmek için büyük çaba göstermişlerdir. Milli marşımızın yazılması da bu süreçte atılan en önemli adımlardan biridir” dedi.

Ardından, törene katılan Bucalılar tek yürek olarak Bando 35 Grubu’nun eşliğinde İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan okudu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Zeytinime Dokunma'' buluşması
Sonraki Haber Kadın ve Sosyal Politikalar Merkezi’nin ilk etkinliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?