ANA SAYFA > İZMİR > Buca için tüm fikirler bucabizim.com’da buluşuyor

Buca için tüm fikirler bucabizim.com’da buluşuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Buca için tüm fikirler bucabizim.com’da buluşuyor

Halkçı belediyecilik anlayışıyla kentte yaşayan her kesimi kucaklayan Buca Belediyesi, tüm hemşehrileri yönetime dâhil edecek örnek bir ortak akıl projesine daha imza attı.

Buca Belediyesi Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge) Müdürlüğü tarafından “Buca Bizim” mottosuyla başlatılan Buca Gönüllü Katılım Platformu, ilçe halkının karşı karşıya kaldığı sorunları ortak akılla çözüme kavuşturma ve hemşehrilerin aidiyet duygusunu güçlendirme hedefiyle çalışmaya başladı. 

Platform kapsamında sürdürülebilir kalkınma amaçları doğrultusunda Bucalının yaşam kalitesini artırmak için yoksulluk, açlık, sağlık ve kaliteli yaşam, eğitim, toplumsal cinsiyet eşitliği, su, temiz enerji, iş ve ekonomik büyüme, sanayi ve altyapı, eşitsizliklerin azaltılması, sürdürülebilir şehirler ve topluluklar, bilinçli tüketim ve üretim, iklim eylemi, sudaki yaşam, karadaki yaşam, barış ve adalet, amaçlar için ortaklık olmak üzere 17 ana başlıkla yol haritası belirlendi.

Bucalı vatandaşlar “bucabizim.com” internet sitesi üzerinden Buca Gönüllü Katılım Platformu'na giriş yapabilecek. Belirlenen 17 konu başlığı üzerinden birini seçerek Buca için tüm görüş, öneri, sorun bildirimi ve projelerini kolayca yazabilecek. Yazılan veriler Arge Müdürlüğü tarafından incelenerek raporlanacak. Böylelikle hemşehriler, yönetime dâhil olarak kentin gelişimine katkı sağlamış olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer Meclisi olağanüstü toplantıya çağırdı
Sonraki Haber Başkan Sandal, çocuklar ve sporcularla fidan dikti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?