ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Bu sergiyi kaçırmayınız...

Bu sergiyi kaçırmayınız...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bu sergiyi kaçırmayınız...

Otizmin bir hastalık olmadığını, “Farklı olmanın da normal olduğunu” slogana dönüştüren Erkan Kızıldağ’ın karakalemle çizdiği Atatürk ve Zübeyde Hanım resimlerini mutlaka görünüz…

14 Ocak 1923'te vefat eden Zübeyde Hanım'ın ölüm yıldönümü haftası çerçevesinde “Zübeyde Hanımı Anmak, Ata'mızın Bıraktığı Mirasa Sahip Çıkmak” adına Erkan Kızıldağ’ın çizdiği “Karakalem Atatürk ve Zübeyde Hanım Sergisi” gerçekten görülmeye değer...
Karşıyaka Belediyesi, Oder (Otizm Derneği) ve Türk Kadınlar Birliği İşbirliğiyle Karşıyaka Belediyesi giriş katında sergilenen eserleri 22 Ocak Pazar gününe kadar görmenizi öneriyoruz.
Satılacak resimlerden elde edilecek geliri de otizmli genç sanatçı ihtiyacı olan Üniversite Öğrencisinin Okul Masraflarını katkı olarak vermeyi amaçlıyor.

 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atakent Ortaokulu futbolda Türkiye Finallerine kaldı...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Khimik engelini aştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?