ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Bu kez Karşıyaka'nın Filizleri için sahne aldılar

Bu kez Karşıyaka'nın Filizleri için sahne aldılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bu kez Karşıyaka'nın Filizleri için sahne aldılar

Karşıyaka Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs vermek amacıyla yürütülen Karşıyaka’nın Filizleri Projesi’ne bir destek de Selim Gönüldaş Kültür ve Sanat Derneği’nden geldi. Düzenlenen konserin geliri ile 3 üniversite öğrencisine burs desteği verildi.

Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi’nde düzenlenen gecede Şef Selim Gönüldaş’ın yönettiği yaklaşık 60 kişilik koro, Türk Sanat Müziği’nin en güzel eserlerini seslendirdi. Unutulmaz parçalar bu kez ihtiyaç sahibi üniversite öğrencileri için söylendi. Yaklaşık 3 saat süren konsere; meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve yüzlerce Karşıyakalı katıldı. Etkinliğin geliri ile ihtiyaç sahibi 3 üniversite öğrencisinin bir yıllık burs ücreti karşılandı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Halkın desteği ile günden güne büyüyen Karşıyaka’nın Filizleri Projemize destek olan ve 3 öğrencimizin daha elinden tutan Selim Gönüldaş Kültür ve Sanat Derneği’ne teşekkür ediyorum. Apartmanlarımız, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve meslek odalarının desteği ile 800’e yakın öğrencimize burs veriyoruz. Bu sayının daha da artması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Sakarya Büyükşehir'i ağırlıyor
Sonraki Haber Büyükşehir çalışanlarından umut kampanyası

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?