ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’un öğrenci sporcularının büyük başarısı…

Bostanlıspor’un öğrenci sporcularının büyük başarısı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’un öğrenci sporcularının büyük başarısı…

İzmir Okullar Oryantiring Birinciliği yapıldı ve Bostanlıspor takımı sporcularının da yer aldığı Fen Bilimleri Okulları Aliağa Kampüsü erkeklerde şampiyon oldu. Bayanlarda ikinciliği elde etti.

Bostanlıspor oryantiring antrenörü Harun Altun’un antrenörlük yaptığı Fen Bilimleri Okulları Aliağa Kampüsü oryantiring takımları İzmir Kültürpark Alanındaki parkurda yapılan İl Birinciliklerinde büyük başarı elde etti. 
Erkeklerde şampiyon olarak kürsüye çıkan ekibi, kadınlardaki başarı izledi ve onlar da takım hakinde ikinci oldu. Her iki ekip İzmir’i Çanakkale’de yapılacak Şampiyonada temsil edecek. 
Bostanlıspor ve Aliağa Fen Bilimleri Okulları Aliağa Kampüsü antrenörü Harun Altun, okul kulüp iş birlikteliğinin son iki yıldır büyük başarıyı getirdiğini ifade ederek, “Kulüpte başkanımız Avni Erboy, okulda da yönetim bizlerin en büyük destekçileri. Çanakkale’den de başarılı sonuçlarla döneceğiz. İzmir'i en iyi şekilde ve kürsüde temsil edeceğiz” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 5 Muhteşem 3 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ocak ayında Karşıyaka'da 561 konut satıldı
Sonraki Haber İzmir'de suya zam...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?