ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’un Muay Thaicileri okullarda da şampiyon

Bostanlıspor’un Muay Thaicileri okullarda da şampiyon

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’un Muay Thaicileri okullarda da şampiyon

İzmir Okullar Minik ve Yıldızlar Muay Thai şampiyonası sona erdi ve Bostanlıspor’un sporcuları okul formalarıyla da şampiyonluk kazandı, kürsüden inmedi.

Bostanlıspor’da lisansı olarak muay thai yapan ve son Ege Bölge Şampiyonasında kürsüye çıkan sporcular bu kez de İzmir Okullar şampiyonasında kürsüde yer aldı.
Ş. Berat Karademir ile Halim Hamza Bilgin şampiyon olurken, Alp Adnan Balıkçıoğlu, Cağın Ege Kodak ikinci, Abdülkerim Uzun da üçüncülüğü elde etti.
Birinciler Gaziantep’te yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında İzmir’i temsil edecek. 
Bostanlıspor Muay Thai antrenörü Aytaç Uyanıker, 5 sporcunun kürsüde yer almasıyla muıtlu olduklarını ifade ederek, şöyle dedi: “Kulüp başkanımız Avni Erboy ve Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Korkmaz’ın bize sunduğu imkânları en iyi şekilde değerlendiriyor ve yepyeni şampiyonlar kazandırıyoruz. Minik ve Yıldızlardaki başarımızı 15 Martta bu kez 2 sporcumuz ile katılacağımız gençlerde de tekrar edeceğiz. Sporcularımı kutluyorum” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın Milli gururları
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan Bahçeşehir'e 31 fark

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?