ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’un minik tenisçilerinin ilk madalya heyecanı

Bostanlıspor’un minik tenisçilerinin ilk madalya heyecanı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’un minik tenisçilerinin ilk madalya heyecanı

Bostanlıspor Teniste eğitim alan 7-8 yaş grubu dört minik tenisçi ilk turnuva ve madalya heyecanı yaşadı…

Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde düzenlenen dörtlü turnuvada birbirleriyle maç yapan Bostanlıspor’un minik dört tenisçisine turnuva sonunda madalyaları takdim edildi.
Kortta heyecanlarını zaman zaman yenemeyen ve kendilerini keyifle izleyen veli ile izleyenlerin alkışlarıyla mutlu olan minik sporcular Ece Öğütveren, Nil Erkan, Elif Erkan, Berra Bozkurt’a turnuva sonunda antrenörleri Pelin Kalyoncu Ekşisu tarafından madalyaları verildi. 
Kortta olduğu gibi madalyalarını alırken de aşırı heyecanlanan sporcularını “Sizler hepiniz günün şampiyonusunuz” diyerek tebrik Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, yazdığı “Fair Play Kervanı” ve “Mutluluk Üçgeni” kitaplarını da imzalayıp hediye etti. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Eriş’ten Köy Enstitülü öğretmenlere vefa ziyareti
Sonraki Haber Mehmet Yaya'ya kardeş acısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?