ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'un 2022 formaları Atatürk imzalı, Fair Play Logolu...

Bostanlıspor'un 2022 formaları Atatürk imzalı, Fair Play Logolu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'un 2022 formaları Atatürk imzalı, Fair Play Logolu...

İzmir’in 35 spor branşında tescilli amatör gençlik spor kulübü Bostanlıspor yönetim kurulunun aldığı karar ile bundan böyle Atatürk imzası ve Fair Play logosunu tüm formalarında taşıyacak.

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, son toplantıda yönetim kuruluna öneri götürerek, formaların kollarında fair play logosu taşıma konusunda karar alınmasını istediğini ve bu kararında kabul edildiğini açıkladı.
Erboy, “Bu konuda TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı sayın Erdoğan Arıpınar’dan izin aldık. Yönetim Kurulumuz da onay verince formalarımızın kollarında fair play logosunu koyduk ve bundan böyle de tüm formalarda olacak. Amacımız alt yapıdan yetiştirdiğimiz sporcularımıza, sporun temel hareketlerini öğretirken, onlara iyi eğitim vermektir. Bunun önemli bir yönü de fair play olgusunu aşılamak olacak. Böylelikle sporcularımız branşlarında temel hareketlerin yanı sıra önemli eğitimleri de burada almaya başlayacaktır. Bu konuda ailelerden de destek alıyoruz” dedi.   
Başkan Avni Erboy, daha önce formaların sırtında ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasını taşıyan yarışmacı takımlarında da fair play logosu kullanılacağını ifade etti.
Bostanlıspor daha önce de maçlara fair play bayrağı ile çıkarak öncü olmuş, büyük takdir toplamıştı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Gümrükçü ''Eko İklim'' zirvesinde konuştu
Sonraki Haber Başkan Soyer: 15 yıllık bir rüyayı gerçekleştirmek üzereyiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?