ANA SAYFA > SPOR > Bostanlısporlu Maya Uşak’ta yarışacak

Bostanlısporlu Maya Uşak’ta yarışacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlısporlu Maya Uşak’ta yarışacak

Bostanlıspor’un başarılı masa tenisçisi Maya Akkel, kadınlarda İzmir ikincisi olarak seçildiği İzmir Karması ile Anadolu Yıldızları Şampiyonası Grup Aşamasında Türkiye Şampiyonası Finalleri için vize almaya çalışacak.

Uşak’ta 3 gün sürecek olan Anadolu Yıldızları Masa Tenisi Şampiyonası Grup Aşamasına İzmir takımında üçü as, bir yedek olmak üzere dört kadın sporcu yer alıyor. 
İzmir’de en son masa tenisine başlamasına karşın, yıllardır bu sporu yapanların önüne geçerek ikincilik elde eden ve bu başarısıyla da İzmir Karmasına as takım oyuncusu olarak seçilen Maya Akkel, “Uşak’ta Kulübüm Bostanlıspor ve şehrim İzmir’i başarıyla temsil edeceğim. Bostanlıspor’da antrenörlerim Mustafa Şaşmaz ve Ebru Dıvrak ile iyi bir hazırlık dönemi de geçirdim. Uşak’ta İzmir ekibi olarak final vizesini alacağımızdan hiç kuşkum yok” dedi.  
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da çocuklar kendi okul bahçelerini tasarlıyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da ayrılık...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?