ANA SAYFA > SPOR > Bostanlısporlu Ateş Boğaziçi Yarışında 18. oldu

Bostanlısporlu Ateş Boğaziçi Yarışında 18. oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlısporlu Ateş  Boğaziçi Yarışında 18. oldu

Ülkemizin yüzme sporunda en prestijli yarışmalarından birisi olan ve her yıl uluslararası çapta büyük ilgi gören Uluslararası Boğaziçi Yüzme Yarışması’nda bu yıl Bostanlıspor da yer aldı.

2600 kişinin katıldığı Uluslararası Boğaziçi Yüzme Yarışması’na büyük ilgi vardı. 6,5 km uzunluğundaki Kanlıca-Kuruçeşme parkurunda ytapılan yarışa Bostanlıspor’un veteran yüzücüsü Servet Ateş de katıldı ve büyük bir başarı elde ederek yarışmayı 1 saat 4 dakikada tamamlayıp 18. oldu.
Yarışma öncesi antrenman amaçlı Vanm Gölü’nde yapılan yüzme yarışlarına katılan ve burada büyük başarı elde ederek moral depoladıktan sonra İstanbul Boğazı’nda suya giren Servet Ateş’in aldığı derecenin büyük başarı olduğunu belirten Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, “Servet Ateş ile gurur duyuyoruz. Büyük bir başarıya daha imza attı. İzmir’deki elemelerden sonra finalde de imza atması onun kişisel başarısıdır. Kutluyoruz” dedi. 
Servet Ateş ise şöyle dedi: “Gerçekten çok zorlu bir parkur ve zorlu rakiplerle mücadele ettim. Uzun zamandır hazırlandığım bu yarışa katılmak bile benim için mutluluk verirci ve onurluydu. İzmir'deki elemelerde takılan pek çok ünlü yüzücüyü de geride bıraktığım ve burada da 18. olduğum için sevinçliyim. Yarışı bitirmek önemliydi. Onu gerçekleştirip çok sayıda yüzüyücü de geçmek keyif verdi. Beni desteklemek için Varış noktası olan Cemil Topuzlu Parkına gelen Adnan Ayber’e, Behlül Şerefoğlu’na, Atilla Aydoğan’a , Demet- Nezir Koç’a yeğenim Osman Ateş ‘e teşekkür ederim. Güzdel bir yarış oldu. Başardığım ve böyle bir derece elde ettiğim için çok mutluyum.”

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çeşme Kitap Günleri kitapseverleri buluşturdu
Sonraki Haber Karşıyaka'da gıda denetimleri sıklaştırıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?