ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’dan muhteşem 23 Nisan Kutlaması

Bostanlıspor’dan muhteşem 23 Nisan Kutlaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’dan muhteşem 23 Nisan Kutlaması

İzmir’in spor yelpazesi en geniş kulübü olan Bostanlıspor muhteşem bir 23 Nisan Gösterisine imza attı.

Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde düzenlenen şenlikte geleceğimiz çocuklarımız doyasıya eğlendi ve coşkuyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
Bostanlıspor alt yapı futbol takımları suni çim sahada kardeş kulüpler Mavişehir 79  Yıldızspor ve Demirköprüspor’un alt yapı oyuncularını da şenliğe davet ederek çeşitli gösterilerle izleyenleri mest etti. Faaliyetler sonunda tüm katılan minik futbolculara günün anısına madalyaları Bostanlıspor Futbol Şube Sorumlusu Taner Çınar ve Teknik Sorumlu Mustafa Oral, antrenör Tolga Aktan tarafından takıldı.
Kortta yaş grupları tenis gösteri turnuvalarıyla veli ve izleyenlere “gelecekte biz de varız” derken, izleyenlere Bostanlıspor’un şampiyon boks, kick boks ve muaythai sporcuları inanılmaz bir gösteri maçı sundu.
Masa Tenisi Turnuvası, atletizm yarışı, basketbol üç sayı yarışması, miniklerin jimnastik gösterilerinin ardından Karşıyaka Çocuk Korosu şef Mehtap Gönüldaş yönetiminde harika bir konsere imza atarak büyük alkış aldı. Koronun Türk Bayraklarıyla söylediği “İzmir Marşı”na tüm davetliler de eşlik etti. 
Mini konser sonrasında Bostanlıspor ile pilot takımları İzmir AES, Karşıyaka Starları ve kardeş kulübü Altunspor’un sporcularının gösteri amaçlı oryantiring yarışı da ilgiyle izlendi.
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, Oryantiring’de Türkiye Şampiyonu olan Bostanlıspor’un küçük sporcusu Tilda Arslan’a “Bostanlıspor Başarı Madalyası” taktı. Kendisinin yazdığı kitaplarını hediye etti.   
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da Onan’dan 750 kişilik sofra
Sonraki Haber Karşıyaka Çocuk Korosu'ndan harika konser

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?