ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'dan LÖSEV'e destek

Bostanlıspor'dan LÖSEV'e destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'dan LÖSEV'e destek

Sosyal Sorumluluk Projelerine bir yenisini daha ekleyen Bostanlıspor bu kez de LÖSEV'e destek olmak için maça ağızlarına maske takarak çıktı, rakiplerinin de aynı şekilde çıkmasını sağladı.

Karşıyaka'da farkındalık yaratmak ve LÖSEV'e, dolayısıyla da Lösemili çocuklara manen destek olmak, LÖSEV ve lösemili çocuklarının yardıma ihtiyacı olduğunu daha geniş kitlelere duyurabilmek amacıyla böyle bir olayı gerçekleştirdiklerini belirten Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, şu açıklamayı yaptı:

"Minik ve küçük futbol takımlarımızın toplum bilincini daha da artırmak ve için böyle bir ortam yaratmak ve LÖSEV'e katkı amacıyla Altay'ın Yamanlar Futbol Okulu ile dostluk maçı düzenledik. Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Sahasında yaptığı dostluk maçında  LÖSEV'in 'Maskeni tak ve fotoğrafını paylaş kampanyası' ve aynı zamanda Kasım ayının ilk haftasındaki 'Lösemili Çocuklar Haftası'na katkı vermek istedik. Bostanlıspor ve Altay futbol okulu sporcularımız, antrenörler ve yöneticilerimiz maça maskelerini takarak çıktılar, fotoğraf çektirdiler. Etkinliğimizi izlemeye gelen futbolcu velilerimiz de bizlere ortak oldu. Bu organizasyonda emeği geçen futbol takımlarımızın teknik direktörü Mustafa Oral, futbol şube yöneticimiz Taner Çınar ve maskeleri sağlayan Karşıyaka Kızılay Şube Başkanı Kamil Karadeniz, ve etkinliğe katılan tüm futbolcu aileleri, futbolcularımız ile konuk Altay kulübüne teşekkür ederiz."  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Karşıyaka'da Obezite Tedavisi ve Obezite semineri..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?