ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'dan çocuklara yaz sürprizi...

Bostanlıspor'dan çocuklara yaz sürprizi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'dan çocuklara yaz sürprizi...

Sporda geleceğin doğru adresi sloganıyla alternatif sporların da aranan spor kulübü olan Bostanlıspor’dan çocuklara yaz sürprizi…

Çeşitli branşlarda spor akademilerini devreye sokan Bostanlıspor bu yaz aylarında da sporcular için eğlence, tatil ve sporun iç içe olduğu “yaz spor okulları”nı devreye soktu. Futbol, basketbol, tenis, aikido, kick boks, ragbi, masa tenisi, dart, bocce, wushu branşlarında yapılacak olan spor çalışmalarının yanı sıra çocuklara iyi bir tatil geçirmeleri için programlar da yapılacak.
Yaz Spor Okullarına kayıtların başladığını ve ücretlerin ekonomik olduğunu ifade eden Bostanlıspor Asbaşkanı Muzaffer Tuğsavul, “tüm çocuklarımızı Bostanlıspor’da spotra bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi çocukları sporla buluşturacak
Sonraki Haber Ekonomide kural!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?