ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'da Kış Dönemi Spor Okulları açılıyor

Bostanlıspor'da Kış Dönemi Spor Okulları açılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'da Kış Dönemi Spor Okulları açılıyor

Alternatif sporların adresi olan Bostanlıspor'da Kış Dönemi Spor Okulları hafta sonunda açılıyor...

Başta basketbol ve futbol olmak üzere, masa tenisi, cimnastik, dart, tenis, aikido, boks, muaytai, kick boks, ragbi branşlarının yanı sıra bu yıl ilk kez 3-5 yaş grubuna "bebe futbolu" ve "mini tenis" kurslarını da açacak olan Bostanlıspor'da kayıtlar devam ediyor.
Bostanlıspor Yönetim Kurulu üyesi ve Masa Tenisi Şube Başkanı İlkay Özçelik, "Bostanlıspor olarak özellikle Karşıyaka'da spor yapmak isteyenlere alternatif sporlarda da hizmet sunuyor ve onların yarınlara en sağlıklı ve bilinçli şekilde hazırlanmalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Spor yapmak isteyenlere doğru adres olarak tanımladığımız Bostanlıspor'a 3 yaşından ittibaren tüm sporcu adaylarını bekliyoruz. Ayrıntılı bilgiyi 0-544-73561912 numaralı telefondan alabilirler" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sürücü kontrolünü kaybetti: 1 ölü, 1 yaralı...
Sonraki Haber Karşıyaka Belediye Başkanlığı 2. Tenis Turnuvası'na ilgi büyük

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?