ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’da genç kadınlara aikido savunması

Bostanlıspor’da genç kadınlara aikido savunması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’da genç kadınlara aikido savunması

Bostanlıspor genç kadınlarımız kendisini rahatlıkla savunabilmeleri için Japon savunma sporu olan aikidoya davet ediyor…

Haftada iki gün hafta içi Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri'nde yapılan aikido çalışmalarına genç kadınlarımızı davet eden Bostanlıspor genel sekreteri İlkay Özçelik, “çalışmalarımıza başta kadınlarımız olarak savunma sporunu öğrenmek isteyen herkesi davet ediyoruz. Japonların dünyaya yayılan ve ülkemizde yarışması olmayan aikidoyu doğru zamanda doğru yerde öğrenmenizi öneriyoruz. Eğitimli ve kara kuşak, usta öğretici belgesi olan antrenörlerimiz ile en kısa zamanda öğrenebileceğiniz bu spor branşını sağlıklı ortamda zevk ve keyifle yaparak, hem kendinizi savunmasını öğrenebileceksiniz hem de sağlıklı spor yapma olanağına kavuşarak ideal bir vücuda sahip olma şansını yakalayacaksınız.  Daha ayrıntılı bilgiyi 0 544 7351912 numaralı telefonumuzdan da alabilirsiniz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'yı korkutan okul yangını
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan Darüşşafaka'ya

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?