ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor, Uluslararası Oryantiring Şampiyonası’na davet edildi

Bostanlıspor, Uluslararası Oryantiring Şampiyonası’na davet edildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor, Uluslararası Oryantiring Şampiyonası’na davet edildi

Bostanlıspor’un birisi milli, 4 sporcusu Alanya’da 25-31 Ekim tarihlerinde yapılacak Uluslararası Oryantiring Şampiyonasına ve hazırlık kampına davet edildi.

Alanya’da Türkiye’nin dört bir yanından ve korona virüs tedbirleri nedeniyle 15 ülkeden sporcunun geleceği organizasyonda, bine yakın sporcunun yarışması bekleniyor.4 sporcusu ile Alanya’daki yarışmaya ve kampa katılacak Bostanlıspor, Alanya’ya kardeş kulübü Altunspor Oryantiring ile birlikte gidecek.  
Bostanlıspor Oryantiring Şube Danışmanı ve Altunspor Kulübü başantrenörü Cengiz Altun, Alanya’daki şampiyonanın bir şenlik havasında geçeceğini ve gidiş-gelişler sırasında tüm sağlık önlemlerini alacaklarını belirtti. Altun, “Kamp süresince ve yarışmada sosyal mesafeye çok dikkat edeceğiz. Koşu haricinde tüm sporcularımız maskelerini çıkarmayacak. Kampın ve yarışmanın sporcularımıza yararlı olacağını şimdiden söyleyebilirim. Milli sporcularımız yine yarışın favorileri. İzmir’e bol madalya ile döneceğiz. Sağlıklarını ön planda tutmamız nedeniyle de küçük grubumuzu bu kampa ve yarışa götürmeyeceğiz” dedi.
Şampiyonada Bostanlıspor’u antrenör-milli sporcu Büşra Altun, Engincan Beklen, Gülşeker Altun, İbrahim Demir temsil edecek.
Alanya’da Altunspor adına da Şahin Demir, Özcan Deniz, Yağız Küçük, Beyzanur Gül, Esra Ağaçgil, Doğukan Altun yarışacak. Kafilenin başkanlığını Cengiz Altun yapacak.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’daki başıboş atlar, doğal yaşam alanlarına bırakılacak
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Petkimspor'u konuk ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?