ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor U 11 futbol takımı sahaya indi

Bostanlıspor U 11 futbol takımı sahaya indi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor U 11 futbol takımı sahaya indi

Bostanlıspor futbolda A ve U18 takımlarından sonra en alt grubu olan U 11'i de yarışmacı takım olarak sahaya sürdü.

Kısa bir hazırlık dönemi sonrası İzmir U 11 Futbol Ligine katılma kararı alan Bostanlıspor 9 takımın bulunduğu 6. Grupta Bayraklı ve Karşıyaka ekipleriyle mücadele edecek.
Bostanlıspor futbol takımları genel direktörü ve futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Behiç Basatuğrul, lige katılımdaki amaçlarının sporcularına yarışma heyecanı aşılamak ve tecrübe kazandırmak olduğunu ifade etti. Basatuğrul, "Kesinlikle sonuç odaklı değiliz. Amacımız iyi bir futbolcu kalitesini yakalamaktır. Bunun için de yarışmalar var olması nedeniyle U11 ligine katıldık. Henüz hazır olmamakla birlikte çocuklarımızın durumunu görmek acısından bu tip organizasyonlar da önemli. Bostanlıspor kendi futbolcusunu yetiştirmek, kaliteyi üst düzeye çıkarmak arzu ve amacında. Tüm çalışmalarımız da bu doğrultuda" dedi. 
Basatuğrul, 2023/24 futbol sezonundan itibaren U11, U18 ve A Takımının yanı sıra U12, U14, U16 takımlarıyla da liglere girmeyi programladıklarını da sözlerine ekledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mandala Kursu’nu tamamlayanlara sertifikaları verildi.
Sonraki Haber Karşıyaka sezonu 4 gollü galibiyetle tamamladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?