ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor, “Türk-Yunan dostluğu”nu pekiştirdi…

Bostanlıspor, “Türk-Yunan dostluğu”nu pekiştirdi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor, “Türk-Yunan dostluğu”nu pekiştirdi…

Türk-Yunan dostluğuna bir adım daha atan Bostanlıspor Kulübü, Türklerin uğrak yeri olan Sakız Adası'nda Kardamilon şehrinin kulübü Nireas Kardamilon ile kardeş kulüp oldu.

Bostanlıspor Kulübü’nün çeşitli branşlarda alt yapıya verdiği önemi öğrendikten sonra kulüp ile temasa geçen  kökleri İzmir’de olan, Bayraklı doğumlu Maria Soulika Bostanlıspor kulüp başkanı Avni Erboy’u Sakız Adası’na (Chios) davet etti. Erboy, davet üzerine gittiği Sakız Adası'nda, Maria Soulika ile birlikte Nireas Kardamilon'un voleybol alt yapı antrenmanını izledi. Erboy, beraberinde götürdüğü imzalı voleybol toplarını Yunan Kulübüne hediye etti.
Erboy'un bu jestinden son derece mutlu olan ve "Türkler her zaman bizim dostumuz. Buraya gelerek bizleri ziyaret etmeniz hepimizi çok sevindirdi. Kardeş kulüp olalım, her kısa zamanda birlikte maç yapalım" önerisini getiren Sakız Adası kulübüne, Avni Erboy "Biz de Karşıyaka voleyboluna verdiğimiz destek nedeniyle voleybol takımı yok. Ancak Karşıyaka Spor Kulübü de bizim kardeş kulübümüz. Onların yaş grubu takımlarıyla maç yapmanızı sağlayacağız. Yaş gruplarında İzmir'de ve Sakız Adası'nda karşılıklı dostluk maçları yaparız" dedi.
Avni Erboy’un önerisinden mutluluk duyan Yunan Kulübü başantrenörü Fragoulis Kyladiris "Diğer branşlarımızdan masa tenisi, tenis, basketbol, futbol alt yapılarında da Bostanlıspor'la Karşıyaka ve Kardamilon’da karşılıklı dostluk maçları yaparız" teklifini kabul eden Avni Erboy “Sakız Adası’ndaki yeni dostluklar kazandık. 2. Kardeş kulübümüz oldu. Çok mutluyuz” dedi.
İki kulübün artık "kardeş kulüp" olduğunu ifade eden ve yönetim kurulundan bu konuda karar çıkartacağını, resmileştireceğini de ifade eden Fragoulis Kyladiris ve asistan coch Angeles Kytrilakis en kısa zamanda yeniden görüşmek dileğinde bulundular.
Bostanlıspor Sakız Adası’nda daha önce de Lalapas Kulübü’yle de “kardeş kulüp” olmuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da gençlik festivali...
Sonraki Haber KSK'de yeni futbol şube yönetimi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?