ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Osmaniye’de Türkiye Şampiyonu…

Bostanlıspor Osmaniye’de Türkiye Şampiyonu…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Osmaniye’de Türkiye Şampiyonu…

Yeni yıla da bıraktığı yerden başlayan ve peş peşe Türkiye Şampiyonlukları elde eden Bostanlıspor bu kez de Osmaniye ilinde düzenlenen Türkiye Oryantiring Şampiyonası Şehitleri Anma 2.Kademe Yarışında bir şampiyonluk, bir ikincilik elde etti.

Merkeze bağlı Kumarlı Köyü’nde aşırı dik ve orman altı bitki örtüsü bulunan, çoğu yerde yürümenin bile engellendiği arazide çizilen parkurda Bostanlıspor’un milli sporcusu Büşra Altun rakiplerine fark yaparak Türkiye Şampiyonu oldu. 
Sakatlığının tam iyileşmemesine karşın yarışan Büşra Altun 37 yarışmacının mücadele ettiği Orta derece mesafe K21 A kategorisinde ter döktü. 260 metresi dik tırmanma olan, 3,2 KM’lik 16 parkuru 53:17 derece ile en yakın rakibinden 7 dakika 1 saniye önde tamamlayan Büşra Altun birinciliği elde etti. 
Bostanlıspor’a gelen Türkiye Şampiyonluğunun ardından, ikinci madalya da K55 kategorisinde Gülşeker Altun’dan geldi. Kocaeli’ndeki 1. Kademede Türkiye Şampiyonu olan Gülşeker Altun bu kez K55 Kategorisi 1.9 KM’Lik parkurda başarılı oldu ve ikincilik kürsüsüne çıktı. 
Bostanlıspor’u bu yarışmada temsil eden diğer iki sporcudan, 2022 şampiyonlarından Gülhatun Arslan K40 A kategorisindeki yarışma sırasında eski sakatlığının nüksetmesi sonucunda, sakat sakat devam ettiği yarışı 8. Olarak tamamladı. 
K18 A kategorisinde Ayşe Cansın Kesbiç düşerek el bileğinden sakatlandı, yarışı bırakarak ambulansta tedavi edildi. 
Bostanlıspor’un kardeş kulübü Altunspor’dan da Cengiz Altun E50 de 2. Olarak bir kez daha kürsüsündeki yerini aldı. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hüseyin Özsakallı Kupası'nı ''Black Phantom'' kazandı
Sonraki Haber Karşıyaka Güzel Sanatlar Lisesine kavuşuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?