ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Oryantiring Ligi'nde 7. sırada

Bostanlıspor Oryantiring Ligi'nde 7. sırada

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Oryantiring Ligi'nde 7. sırada

Bostanlıspor, Türkiye Oryantiring Federasyonu Büyükler Ligi'nde 21 takım arasında 7. durumda...

2021/22 sezonunda ilk 3 etaptaki İzmir (Karşıyaka), Antalya (Alanya) ve Muğla (Marmaris-Akyaka)'da yapılan 6 yarışın tamamlandığı hafta 8533 puanla 7. Sıraya yerleşen Bostanlıspor Oryantiring (K16A) takımında Selen Özgenç, Havin Çelik, Ezo Er, Kevser Altan ve Elif Yılmaz Çoban yer alıyor. 

Takım olarak başarılarının devamının geleceğini ve ligi daha üst sıralarda tamamlayacaklarına inandığını ifade eden Bostanlıspor Oryantiring Antrenörü Büşra Altun,  “Genel sıralamada 21 takım arasında ilk onda olan tek İzmir temsilcisiyiz ve ligde şu anda 7. durumunda olmamız bizi mutlu etmiyor. Çok küçük hatalar ve farkla sonucunda daha iyi dereceleri yitirdiğimize inanıyorum. Sporcularımız çok yetenekli ve daha iyi sonuçlara imza atacak yetenekteler. Gelecekte biraz daha tecrübe kazanıp derecelerini arttıracaklar ve süratle üst sıralarda yer alacaklar. Şimdi önümüzdeki Balıkesir etabına hazırlanıyoruz" dedi.
Havin Çelik ve Selen Özgenç’in genel sıralamada iyi derece elde ettiğini ve sezon sonunda Milli Takıma çağrılmasının da söz konusu olduğunu da sözlerine ekleyen Büşra Altun, “Bostanlıspor kendi sporcularıyla şampiyonluk yaşayacak ve milli takımlara oyuncular yetiştirecek” diye iddialı konuştu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükkarcı: Geçici başarılar peşinde değiliz...
Sonraki Haber Kepçe boruyu patlattı, Bostanlı susuz kaldı!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?