ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor lisanslı tenisçi sayısını ikiye katladı

Bostanlıspor lisanslı tenisçi sayısını ikiye katladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor lisanslı tenisçi sayısını ikiye katladı

Bostanlıspor Tenis Şubesi'nde çalışmalar her geçen gün artarken, lisanslı sporcu sayısının altı ayda iki misline çıkması sevindirdi.

6 ay önce 25 lisanslı sporcusuyla şampiyona hazırlıklarına devam eden yeşil kırmızılı ekipte lisanslı tenisçi sayısının 52’ye çıkmasının anlamlı bir gelişme olduğunu ifade eden Bostanlıspor tenis antrenörü Pelin Kalyoncu Ekşisu, çalışmalarının gruplar halinde Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri ve Örnekköy UTEM’de yaptıklarını belirterek, “hedefimiz katılacağımız ilk şampiyonada iyi dereceler elde etmek. Sıfırdan tenise başlayan çocuklarımızın gelişmelerini bu tip şampiyonalarda görmek istiyoruz” dedi. 
Bostanlıspor Tenis Baş Antrenörü Serhan Ekecan, tenisin her kesimden kişinin severek oynadığını ve yaş gruplarından sonra masterlerde de takım oluşturacaklarını belirtti.    

Ekecan, Bostanlıspor’un her yaş grubuna bireysel ve grup tenis derslerinin gündüz ve akşam saat 23.00’e kadar devam ettiğini, tenis oynamak isteyenlerin ayrıntılı bilgiyi 0 544 7351912 numaralı telefondan alınabileceğini söyledi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Çocuk Yuvası yıkılıyor!
Sonraki Haber Batur’dan yerel basına tam destek: Gerekirse risk alırız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?