ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor kortta üçü birincilik, 5 madalya aldı

Bostanlıspor kortta üçü birincilik, 5 madalya aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor kortta üçü birincilik, 5 madalya aldı

Bostanlıspor, katıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen turnuvada üçü birincilik, ikisi ikincilik olmak üzere beş madalya kazandı.

Yedi sporcusu ile Örnekköy UTEM’de (Ulusal Tenis Eğitim Merkezi) yapılan 12-14 yaş turnuvasında mücadele eden Bostanlısporlu tenisçilerden Ecrin Okul 14 yaş kadınlar, Berker Ersaçan 14 yaş erkekler, Leonidos Budd 12 yaş erkekler kategorilerinde birincilik elde etti. 
14 yaş kadınlarda Saida Salıkova, 14 yaş erkeklerde de Metin Efe Niğdeli ikinci oldu. 
Bostanlıspor tenis baş antrenörü Serhan Ekecan, katıldıkları ilk turnuvada 7 sporcularından beşinin kürsüde yer almasının mutluluk verici olduğunu ifade ederek, “Önümüzde çok daha güzel günler olacak. Yepyeni şampiyonlar yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor’da labirent oryantiring heyecanı
Sonraki Haber Ak Partili İnan: Karşıyaka Stadı yapılmadıysa bunun cevabını Cemil Tugay vermeli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?