ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Kick Boksta Dünya Üçüncüsü...

Bostanlıspor Kick Boksta Dünya Üçüncüsü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Kick Boksta Dünya Üçüncüsü...

Turkish Open Dünya Kupası Kick Boks Şampiyonası'nda Bostanlıspor dünya üçüncüsü oldu.

Bostanlıspor adına şampiyonada mücadele eden genç sporcusu Nusret Gökmen Basay başarılı maçlar sonunda kürsüye çıkma başarısını elde etti ve ülkemize bir Dünya Üçüncülüğü getirdi.

İstanbul Büyükçekmece’deki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde  dünyanın çeşitli ülkelerinden, özellikle de şampiyon sporcularının katıldığı organizasyon Turkish Open Dünya Kupası Kick Boks Şampiyonasına K-1 branşı genç erkekler 75 kiloda katılan Bostanlıspor'un genç sporcusu Nusret Gökmen Basay’ın Dünya Üçüncüsü olmasının büyük başarı kabul edilmesi gerektiğini ifade eden antrenörü Aytaç Uyanıker, “Avrupa üçüncülüğünden sonra dünya üçüncülüğünü de Bostanlıspor’a hediye ettiğimiz için çok mutluyuz. Şimdi hedefimiz daha üst sıralar” dedi. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Amatör Liglerde heyecan ve gollere devam...
Sonraki Haber Tugay: Sandığa atılan her oya sahip çıkacağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?