ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor iki özel maçta 7 gol attı

Bostanlıspor iki özel maçta 7 gol attı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor iki özel maçta 7 gol attı

İzmir 1. Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Bostanlıspor futbol takımı, hazırlıklarının son aşamasına geldi.

Uzun süredir çalışmalarını Gode Cengiz ve Hasan Türker Futbol Sahalarında sürdüren ekip, 2 hazırlık maçında göz doldurup yönetime güven verdi.
Oynadıkları 2 hazırlık maçında İzmir 1. Amatör Ligin Bayraklı grubu ekiplerinden Karşıyaka Kültürspor’u 3-1, Onur Gençlik’i de 4-1 yenen Bostanlıspor’un bazı eksiklerinin göz battığını ancak kısa sürede bunların da giderileceğini ifade eden Bostanlıspor Futbol Şube Sorumlusu Taner Çınar, “Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçları ciddiye almıyoruz ancak bize oynanan futbol gelecek için fikir veriyor. Transfer aşamasında olan iki üç futbolcu ile kadromuzu tamamlayacağız. Bu tecrübeli oyuncularla da orta sahamızı güçlendireceğiz” dedi. 
Son hazırlık maçından sonra lige odaklanacaklarını ve ilk hafta oynayacakları Erdem Esentepespor maçını düşüneceklerini belirten Taner Çınar, “İlk hafta şampiyon adayı olan ve transferlerle güçlü bir kadro kuran rakibimizden çekinmiyoruz. Tedbirli olup kazanmak için oynayacağız. Lige de 3 puanla başlamak istiyoruz. Teknik sorumlumuz Mustafa Oral, antrenörümüz Tolga Aktan ve futbolcularımıza güveniyoruz” diye sözlerini tamamladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'daki yangın korkuttu
Sonraki Haber Batur: Gültepe’den vazgeçmeye niyetimiz yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?