ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor hemsball çalışmalarına başladı

Bostanlıspor hemsball çalışmalarına başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor hemsball çalışmalarına başladı

Karşıyaka'da alternatif sporların adresi olan Bostanlıspor, yeni branşı hemsballda çalışmalarına başladı.

Bostanlıspor hemsball antrenörü Merve Tanrıverdi bugün Karşıyaka İlçe Milli Eğitimden alınan izin belgesiyle pilot okullarında branş tanıtma çalışmalarını başlatarak öğrencilere bu sporu tanıttı. Öğrenciler tanıtım gösterisine büyük ilgi gösterdi ve merakla izledi, zevkle oynadı. 
Tanıtım çalışmalarının hafta boyu devam edeceğini ve hafta sonunda da Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesislerine taşınacağını ifade eden Bostanlıspor Genel Sekreteri İlkay Özçelik, "Antrenörümüzden aldığımız bilgiye göre ilgi büyük oldu. Öğrenciler bu sporu çabuk benimseyip hoşlarına gitmiş. Hemsball sporunu Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde yapacak olan Bostanlıspor, kayıtlara da başladı. Oynamak ve takıma katılmak isteyenler 0 544 7351912 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilirler" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Parti kurmaya bile kalktılar ya, pes!
Sonraki Haber Turgay Büyükkarcı: Güzel günler yakın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?