ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Halk Oyunlarında hazırlık Macaristan'a...

Bostanlıspor Halk Oyunlarında hazırlık Macaristan'a...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Halk Oyunlarında hazırlık Macaristan'a...

Macaristan Uluslararası Halk Oyunları Festivali'nden aldığı daveti kabul eden Bostanlıspor Halk Oyunları küçükler ve büyükler ekip olarak hazırlıklarını hızlandırdı.

28-31 Temmuz 2023 tarihlerinde Macaristan'ın başşehri Budapeşte'deki Uluslararası Halk Oyunları Festivaline ilk kez katılmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Bostanlıspor Genel Sekreteri Ebru Dıvrak, "Gode Cengiz Spor Tesislerimizde hafta içi ve hafta sonu hem küçükler ekibimiz, hem de büyükler ekibimiz eğitmenimiz Cengiz Gündoğan yönetiminde çalışmalarını hızlandırdı. Okul-kulüp iş birlikteliğinin en güzel örneğini verdiğimiz bu projemizin sonunda uluslararası bir festivalde ülkemizi, İzmir ve Karşıyaka'mızı en iyi şekilde temsil ederek adımızı duyuracağız" dedi.  
Yıllarını halk oyunlarına veren ve yurt içi ile yurt dışında nice başarılara imza atan Cengiz Gündoğan, festival tarihine kadar en iyi şekilde hazırlanacaklarını ve Budapeşte'de adeta şov yapacaklarını ifade ederek, Karşıyaka'dan her yaş grubunu, halk oyunlarını öğrenmek ve oynamak üzere ekiplerine davet etti.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sabrı öğrenmek de, sabır işidir
Sonraki Haber Aliağa Sosyete Pazarı açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?