ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor futbolda lige hazır...

Bostanlıspor futbolda lige hazır...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor futbolda lige hazır...

Bostanlıspor A Futbol takımı önümüzdeki hafta başlayacak İzmir 2. Amatör Futbol Ligi B Grubundaki maçlarına hazır.

Yaklaşık 3 aydır çalışmalarını teknik direktör Mustafa Oral yönetiminde Hasan Türker Futbol Sahasında sürdüren Bostanlıspor futbol takımı bu yıl hedefe oynamayı planlıyor.
Teknik Direktör Mustafa Mustafa Oral, "proje takımı hüviyetinden lig takımına dönüştüklerini ve bu yıl nokta atış transferlerle kadrolarını daha da güçlendiklerini belirterek, "hedefimiz belli. Öncelikle saha içinde rakibimize saygı duyacağız. Fair Play çizgisini kesinlikle aşmayacağız. Tüm bunları yaparken de neticeye oynayıp ligi istediğimiz en iyi yerde tamamlayacağız" dedi.
Bostanlıspor futbol sorumlusu Taner Çınar, "çalışmalarını uzun zamandır en iyi şekilde sürdürdük. Şimdi sahaya çıkıp en iyi futbolumuzu oynayacağız. Bostanlıspor'a layik olan sonuçları alacağız" dedi.
Futbola her zaman önem verdiklerini ve A Takımın yanı sıra alt yapılarda U19, U12, U11 takımlarını da kurduklarını belirten Bostanlıspor Başkan Yardımcılarından, futbol şube başkanı Tayfun Sezer, "A Takımımız bu yıl daha iyi futbol sergiyecek. Bizim için şampiyonluktan çok ahlaklı futbol oynamak ve göze hoş gelen seyir zevki çok olan futbolu ortaya koymak ve 90 dakikaya taşımak. Bunları yaptığımız an sonuç zaten kendiliğinden gelecek" diye konuştu.
Bostanlıspor A Futbol Takımının gelenekselleşen sezon öncesi toplantısında konuşan kulüp başkanı Avni Erboy, kulübün ilkelerinden bahsetti ve futbolculara başarılar dileyip "önce fair play, sonra sonuç. Rakibinize, taraftarınıza, seyircinize, teknik ekip ve en önemlisi de kendinize saygı gösterilecek futbolu sahaya yansıtın. Karşınızdaki rakip değil, arkadaşınız ve onun da bir insan olduğunu unutmayınız" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aziz Kocaoğlu: Geldiğim gibi gidiyorum
Sonraki Haber Eroğlu: Konak’ta yaşamak ayrıcalık olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?