ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor futbol antrenörü Oral, UEFA B Lisans Kursunda...

Bostanlıspor futbol antrenörü Oral, UEFA B Lisans Kursunda...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor futbol antrenörü Oral, UEFA B Lisans Kursunda...

Bostanlıspor A Futbol ve Alt Yapı Takımlarının teknik sorumlusu ve baş antrenörü Mustafa Oral, kendisini geliştirmeye devam ediyor.

BESYO Mezunu olan Mustafa Oral bu kez de Erzurum'daki UEFA B Lisans Futbol Antrenör Eğitim Programına katıldı. 
Bostanlıspor'da antrenörlük kariyerine  Eylül 2016'da başlayan ve o günden bu yana 6. sezonuna giren Mustafa Oral'la daha uzun yıllar çalışmayı düşündüklerini ifade eden Bostanlıspor Futbol Şube Sorumlusu Taner Çınar, "Antrenörümüz Mustafa Oral, futbol eğitimlerinde kendisini sürekli yeniliyor. Biri BESYO olmak üzere 2 üniversite mezunu olan ve Bostanlıspor'da 6. sezonunu yaşayan Mustafa Oral, başkanımız Avni Erboy'un oluruyla yeni bir kursa katıldı. Hocamız, Erzurum eğitim kursu biter bitmez yine takımının başında bu kez UEFA  B antrenör lisansı ile olacaktır" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yılmaz Durmaz'ın eniştesi vefat etti
Sonraki Haber Karşıyaka Kitap Günleri için geri sayım başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?