ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Futbol A Takım Teknik Ekibi belli oldu

Bostanlıspor Futbol A Takım Teknik Ekibi belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Futbol A Takım Teknik Ekibi belli oldu

Bostanlıspor Futbol A Takım Teknik kadrosu belirlendi. Behiç Basatuğrul’un ekibinde A Takımda görev yapacak olan iki antrenör de kulübün lisanslı futbolcusu…

Bostanlıspor’un alt yapı ile yarışmacı futbol takımlarından teknik ve idari olarak sorumlu Yönetim kurulu Üyesi Behiç Basatuğrul yönetimindeki A Takım antrenörleri Bostanlıspor futbolcusu.
Behiç Basatuğrul, “geçen sezon A Takım kadrosunda yer alan, efendiliği ile takdir toplayan Kutlu Güzalan ile yine alt yapıdan yetişerek A Takıma kadar yükselen Spor Fakültesi öğrencisi Güneş Köseler  bu yıl ilk kez antrenörlük deneyimi yaşayacak.” Artık gençlere şans tanımamız gerekiyor. Kutlu A Takımdan sorumlu antrenörümüz. Güneş ona yardımcı olacak ancak futbol A Takımımızda yer alacak. Alt yapılarımızda antrenör olarak görevini sürdürecek dedi.”
Behiç Basatuğrul, Taner Çınar’ın teknik kadroda sorumlu idareci olarak yer aldığını ve kendisinin uzun yıllardır Bostanlıspor’un futbol takımlarına başarıyla hizmet ettiğini ifade ederek, “Taner kardeşimiz e işini çok iyi yapan bir yöneticimiz. Sorumluluk bilinci ile aynı görevini sürdürecek. Bu yıl tamamen Bostanlıspor’dan bir ekip kurduk ve başarılı olacağız” diye konuştu.  
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dağ: Bayraklı ve Karşıyaka Dağ Yolu gibi yeni alternatif yollar açacağız
Sonraki Haber Başkan Tugay’dan Demokrat Partili rakibine nezaket ziyareti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?