ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor dağcıları Homeros Vadisi'nde...

Bostanlıspor dağcıları Homeros Vadisi'nde...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor dağcıları Homeros Vadisi'nde...

Yeni oluşan ve ilk gezisini bugün Homeros Vadisi ile İkiz Göller'e yapan Bostanlıspor Dağcılık Şubesi zevkli bir gün geçirdi.

Bostanlıspor dağcıları sabahın ilk saatlerinde gittikleri Homeros Vadisi'nde doğa ile bütünleşti. Kemal Lale önderliğinde kurulan Bostanlıspor Dağcılık Şubesi'nin ilk faaliyeti olan Homeros Vadisi ve İkiz Göller gezisine ilgi beklenenden de fazla oldu.
Homeros Vadisinin eşşiz güzelliklerinde doğayla baş başa kalan ve yürüyerek İkiz Göller'e giden Bostanlısporlu sporcular gelecek gezisini Yamanlar Dağı ve Karagöl olarak planlıyor.
Bostanlıspor Dağcılık Şubesi genel koordinatörü Kemal Lale, ilk olarak bugün Homeros Vadisi ve İkiz Göller'e gittiklerini ve çok güzel bir gün geçirdiklerini ifade ederek, "Gerçekten harika bir gezi oldu. Çok keyif aldık. Doğayla başbaşa kaldık, Şimdi sırada Yamanlar ve Karagöl var. Önümüzdeki aydan itibaren şehir dışı gezilerini de organize etmeyi planlıyoruz. Karşıyakalı, İzmirli doğa severleri ve gezi meraklılarını Bostanlıspor'a doğa sporu yapmaya, birlikte dağları keşfetmeye bekliyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EN-GEL-LE-ME uluslararası kısa film yarışması sonuçlandı
Sonraki Haber Karşıyakalılar Takas Şenliği’nde buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?