ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor AltunCup’ta 2 birincilik aldı

Bostanlıspor AltunCup’ta 2 birincilik aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor AltunCup’ta 2 birincilik aldı

Türkiye Oryantiring Federasyonu onayı, Foça Belediyesi desteğiyle Foça’da düzenlenen AltunCup Cumhuriyetimizin 100. Yıl Oryantiring Yarışmaları’nda Bostanlıspor 2 birincilik aldı.

6 sporcu ile yarışmaya katılan Bostanlıspor, Altun Oryantiring ve Atletizm Kulübü’nün Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle Foça’da düzenlediği AltunCup Oryantiring Yarışmalarında ilk gün Foça Ilıpınar’da yapılan arazi yarışında E 12 kategorisinde H. Kerim Uysal rakiplerine 6 dakikalık fark yaparak rahat bir birincilik elde etti. Aynı gün E14 kategorisinde Umut Özdağ 9., K 10 kategorisinde E. Hazal Kazak 7., K 18 kategorisinde Ezo Er 6. oldu.

2. gün Y.Foça’da gerçekleşen gece yarışında E 14 kategorisinde Umut Özdağ 5. gelirken, son gün Foça’daki yarışlarda Bostanlıspor’dan E 12 kategorisinde H. Kerim Uysal 4., E 14 kategorisinde Umut Özdağ 12., K 10 Kategorisinde E. Hazal Kazak 2., K 18 Kategorisinde Ezo Er 6. oldular.

Genel klasmanda E 12 kategorisinde H. Kerim Uysal birinci olarak kürsüye bir kez daha çıkarken, K 14’de Umut Özdağ 9., K 10’da E. Hazal Kazak 3., K 10’da Mısra Su Cerit 11. ve K 18 de Ezo Er 5. olarak sıralamada yer aldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Toplumsal cinnet mi, toplumsal cehalet mi?
Sonraki Haber Asırlık Çınar PTT 183 Yaşında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?