ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor A Futbol Takımı çalışmalara başladı

Bostanlıspor A Futbol Takımı çalışmalara başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor A Futbol Takımı çalışmalara başladı

Bostanlıspor A Futbol Takımı yeni sezon çalışmaları için start verdi.

Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Futbol Sahasındaki yeni sezonun ilk çalışmasına izinkli futbolcular katılmadı.
Başkan Avni Erboy, futbol şube sorumlusu Taner Çınar'ın da izlediği çalışma yaklaşık 1,5 saat sürdü. Bostanlıspor futbol A Takım ve Alt Yapı teknik sorumlusu Mustafa Oral yönetimindeki yeni seson çalışmaları Aralık ayının sonuna kadar Gode Cengiz Spor Tesislerinde, Aralık ayından itibaren de Hasan Türker Futbol Sahasında devam edecek.
Bostanlıspor Futbol Şube Sorumlusu Taner Çınar, eksik mevkiler için denemelerin sürdüğünü ifade ederek, "Yeni sezonda iskeleti hazır olan ekibimize bir kaç takviye yapacağız. Bu konuda denemelerimiz sürüyor. Lisansı olmayan ve futbol oynamak, futbolda hedefi olan gençleri de aramıza katılmaya davet ediyoruz. Bu konuda teknik sorumlumuz Mustafa Oral'ın da arayışı var" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Juriceviç vefat etti..
Sonraki Haber Okan Yüksel son kitabını Karşıyaka'da imzaladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?