ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor 10 Yaş Tenis Okulu açıldı

Bostanlıspor 10 Yaş Tenis Okulu açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor 10 Yaş Tenis Okulu açıldı

Bostanlıspor 12 yaş erkek ve kadın tenis takımlarının ardından 10 yaş kadın ve erkek takımlarını da oluşturmaya başladı.

Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri kortlarında çalışmalarına baş antrenör Serhan Ekecan yönetimde başlayan sporcuların hedefi 2022 yılının ikinci yarısında kürsüye çıkmak. Ekecan, Bostanlıspor’un diğer branşlarda olduğu gibi teniste de kendi sporcusunu yetiştirmeye başladığını ve ilk etapta 12 yaş, ardından da 10 yaş takımlarını kurduğunu ifade etti.
Haftanın belirli günlerinde Gode Cengiz Tesisleri Tenis Kortlarında yapılan çalışmaların verimli geçtiğini ve sporcuların tenis temel hareket ve vuruş tekniklerini çabuk kavradığını belirterek, “hedefimizi gelecek yılın ikinci yarısı olarak belirledik. Elbette yeni yılla birlikte yarışmalara da katılarak sporcularımıza tecrübe kazandırmayı da amaçlıyoruz. Başkanımız Avni Erboy’un bize bu konuda büyük desteği oluyor. Teniste de Bostanlıspor’un adını kortlarda duyuracağız, milli takımlara sporcu yetiştireceğiz. Yaş gruplarımıza katılmak ve tenis oynamak isteyen her yaştaki tenis meraklılarını bekliyoruz. Ayrıntılı bilgiyi 0544 7351912 numaralı telefondan alabilirler” dedi.  
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gevrek ve boyoza zam...
Sonraki Haber Karşıyaka, Roman Gençlik Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?