ANA SAYFA > GÜNDEM > Bostanlı'daki yatık binalar için tahliye tebligatı

Bostanlı'daki yatık binalar için tahliye tebligatı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı'daki yatık binalar için tahliye tebligatı

Bostanlı'da bulunan yatık binaların depreme dayanıklı olmaması nedeniyle valilik, mülk sahipleri ve Karşıyaka Belediyesi'ne binaların boşaltılması için tahliye tebligatı gönderdi.

Söz konusu binalardaki daire ve dükkanların bir hafta içinde boşaltılması için 1 hafta süre verildi.
Bostanlı'da, Cemal Gürsel Caddesi'ndeki dolgu zemine inşa edildiği için zaman içerisinde eğilen ve yaklaşık 40 yıldır bu şekilde duran apartmanlar tehlike oluşturuyor. Altlarında çeşitli dükkanların da bulunduğu Bostanlı'nın bu en merkezi yerlerindeki dükkanlar ve onlarca dairenin bulunduğu apartmanlar için İzmir Valiliği harekete geçti.
Valilik, Karşıyaka Belediyesi'ne tahliye tebligatı göndererek, söz konusu bu apartmanlardaki daire ve dükkanların depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle boşaltılmasını istedi. Bu karar bölge sakinlerinden bazıları tarafından olumlu karşılanırken bazılarında ise 1 haftalık  tahliye süreciyle ilgili tedirginlik yarattı. 

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çocuklarla karikatür buluşması
Sonraki Haber Başkan Tugay yatık bina sakinleri ile Vali’ye gidecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?