ANA SAYFA > GÜNDEM > Bostanlı'da akaryakıt zammına karşı pedal çevirdiler

Bostanlı'da akaryakıt zammına karşı pedal çevirdiler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı'da akaryakıt zammına karşı pedal çevirdiler

Deva Partisi İzmir İl Başkanlığı, dünyada fosil yakıt üretiminin artmasına ve iktidarın son dönemde peş peşe yaptığı akaryakıt zamlarına ses çıkartmak için bisiklet etkinliği düzenledi.

Karşıyaka / Bostanlı Sahili’nde biraraya gelen İzmir İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleriyle pedallarını çevirerek, çevreci ve doğa dostu ulaşımı ön plâna çıkarttıklarını gösterdi.

İl Başkanlığı’nın açıklamasında; “Dünyada artan fosil yakıt tüketiminin dünyamızın geleceğini büyük tehlikeye attığını görmekteyiz.

Deva Partisi olarak, üretim endüstrisinde ve bireysel ihtiyaçları karşılama konusunda sıfır karbon salınımı üzerinden hassasiyet göstermekteyiz.

Bununla beraber son dönemde iktidarın peşisıra uyguladığı fahiş akaryakıt zamlarının, vatandaşımızın bütçesine ağır hasarlar verdiğini görmekteyiz. ‘Deva Bisiklette’ isimli etkinliğimizde, çevreci hassasiyetimizle pedallarımızı doğa dostu ulaşımı ön plâna çıkartmak ve iktidarın uyguladığı zamlara karşı olduğumuzu belirtmek adına çevirdik.

Daha güzel bir ülkede, daha yaşanılabilir bir dünyada yaşamak hepimizin büyük arzusudur.” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da Cumhuriyet, Kadın, Edebiyat konuşuldu
Sonraki Haber İzmir’de sokak hayvanları için büyük işbirliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?