ANA SAYFA > ÇEVRE > Bostanlı Balıkçı Barınağı'nın maskotu sağlığına kavuştu...

Bostanlı Balıkçı Barınağı'nın maskotu sağlığına kavuştu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı Balıkçı Barınağı'nın  maskotu sağlığına kavuştu...

Bostanlı sahilini mesken tutan ve Karşıyakalı balıkçıların ‘Şakir’ adını verdiği pelikan, ayağında oluşan rahatsızlıktan Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün müdahalesiyle kurtuldu.

Bostanlı Balıkçı Barınağı’nın maskotu haline gelen pelikanlardan Şakir’in ayağında geçtiğimiz hafta tümoral bir şişlik gören balıkçılar, durumu Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bildirdi. Kısa süre içerisinde Taypark’taki polikliniğe götürülen pelikana, apseden kaynaklı şişlik ve doku üremesi teşhisi konuldu. İlaç tedavisine başlanan ve birkaç gün tesiste dinlendirilen Şakir, ayağındaki apsenin iyileşmesinin ardından doğal ortamına bırakıldı.
Pelikanın durumu hakkında bilgi veren Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Çağlayan İnanlı “Balıkçıların ihbarı üzerine tedavi altına aldığımız pelikanın sağlığı şu anda gayet iyi. Hemen operasyon yapmak yerine antibiyotik tedavisini tercih ettik, kısa süre içinde şişliği küçülmeye başladı ve iltihabı kuruttuk. Daha fazla stres yaşamaması için mesken edindiği Bostanlı sahil bölgesinden doğal ortamına kavuşturduk” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Önsoy Milli Takım'da
Sonraki Haber Karşıyaka Göztepe maçına 915 Güvenlik görevlisi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?