ANA SAYFA > İZMİR > Bornovalı çocuklara özel Kısa Film Atölyesi

Bornovalı çocuklara özel Kısa Film Atölyesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornovalı çocuklara özel Kısa Film Atölyesi

Geleceğin sinemacılarını yetiştirmek amacıyla 2011 yılında kurulan Bornova Belediyesi Dijital Film Atölyesi, yaz tatilinde çocuklara yönelik Kısa Film Atölyesi düzenleyecek. Atölye çalışmasına katılmak isteyen 9-13 yaş arası çocuklar başvurularını 5 Haziran – 20 Haziran tarihleri arasında www.bornova.bel.tr adresinden yapılabilecek.

Bornova Belediyesi Dijital Film Atölyesi, yaz tatilinde çocuklara yönelik Kısa Film Atölyesi düzenleyecek. 16-17-23-24 ve 25 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek atölye çalışması, 9-11 ve 11-13 yaş olmak üzere iki grup halinde gerçekleştirilecek. Sinema tutkunu çocuklar toplam 5 günlük program kapsamında 10 saat eğitim alacak. Başvurular 5 Haziran – 20 Haziran taarihleri arasında www.bornova.bel.tr adresinden yapılabilecek. Atölye sonunda ortaya konulan filmlerin gösterimleri de gerçekleştirilecek.

7 yılda 100’ün üzerinde film

2011 yılında kurulan Bornova Belediyesi Dijital Film Atölyesi, teorik ve pratik eğitimlerin ardından kursiyerlerin ekip oluşturarak kendi film projelerini hayata geçirmelerine olanak sağlıyor. Bu güne dek 400’ün üzerinde kursiyerin faydalandığı Dijital Film Atölye’sinde 100’ün üzerinde kısa film yapıldı.

Sinema sektörüne girenler oldu

Dijital Film Atölyesi sayesinde sinema sektörüne girenler de oldu. Kimi kursiyerler üniversitelerin ilgili bölümlerini kazananırken, kimileri prodüksiyon şirketi kurarak profesyonel anlamda bu işi yapmaya başladı. Bazı kursiyerler de çeşitli festivallerde ve yarışmalarda ödüller kazandı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Daçka'ya kaybeden Pınar KSK U15 7.'lik için oynayacak
Sonraki Haber Cihat Arslan'ın yeni takımı Adanaspor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?