ANA SAYFA > İZMİR > Bornovalı çocuklar bilimle aydınlanacak

Bornovalı çocuklar bilimle aydınlanacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornovalı çocuklar bilimle aydınlanacak

Bornova Belediyesi’nin bilim kültürünün geniş kitlelere ulaşması, bilime olan merakın arttırılması ve bilimin doğası hakkında farkındalık yaratılması amacıyla her yıl düzenlediği Bornova Bilim Şenliği, 22-25 Mayıs 2019 tarihleri arasında, Bornova Büyük Park’ta yapılacak.

“Bilim ve Çocuk” teması ile 4 günlük sürecek Şenlik kapsamında 42 farklı etkinlik; atölye çalışmaları, bilim şovları, drama içerikli etkinlikler, seminerler, sergiler ve interaktif bir konser düzenlenecek. 

Her yaştan ve kesimden tüm İzmirlilere hitap eden farklı etkinlik başlıkları altında, bilim meraklılarının sorularına cevaplar bulması ve bilimin doğasını anlamaları sağlanacak. TÜBİTAK Bilim Şenlikleri Destekleme Programı tarafından desteklenen ve Öncelikli hedef kitlesi ilk ve ortaokul öğrencileri olan şenlikle, bilimin eğlenceli yanlarının gösterilmesi, merak etme ve sorgulama becerilerinin arttırılması, bilime ilgi duyan, analitik düşünme becerileri gelişmiş bireylerin yetişmesi amaçlanıyor.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantıları sosyal medyadan canlı yayınlanacak
Sonraki Haber Karşıyakalı iki cimnastikçi kürsüde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?