ANA SAYFA > İZMİR > Bornovalı cimnastikçilerden bir madalya daha

Bornovalı cimnastikçilerden bir madalya daha

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornovalı cimnastikçilerden bir madalya daha

Bornova Belediyesi sporcusu Sıla Karakuş ve Yaren Cesur, Bolu'da düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda ikinci oldu. Bu başarının Bornova Belediyesi'nin spora yaptığı yatırımların bir sonucu olduğunu hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Gururluyuz. Tüm sporcuları ve antrenörlerimizi kutluyorum” dedi.

7-9 Ekim tarihleri arasında Bolu Çok Amaçlı Spor Salonu’nda Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından gerçekleştirilen şampiyonaya, 9 ilden 10-12, 13-14, 15-16 ve 17+ kadın ve erkek gruplarından 95 sporcu katıldı. Organizasyona çeşitli yaş gruplarında toplam sekiz sporcu ile katılan Bornova Belediyespor, Olimpik Milli Sporcusu Sıla Karakuş ve Milli Cimnastikçisi Yaren Cesur ile 17+ kadınlar senkron kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.
 
Gururluyuz
Bornova Belediyesporlu cimnastikçilerin elde ettiği ulusal ve uluslararası başarılarla gurur duyduklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Belediye olarak asıl amacımız tesisleşme, gençlerimizi sporla tanıştırma ve daha fazla gencimizin daha iyi şartlarda spor yapmasını sağlamak. Ancak milli düzeyde böylesi yetenekli sporcular yetiştirmiş olmak ve başarı elde etmek hepimizin göğsünü kabarttı. Gururluyuz. Genç sporcularımızı ve antrenörlerimizi elde edilen başarıdan dolayı kutluyorum” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’ta ''Güçlü kadın, güçlü anne, güçlü çocuk'' konuşuldu
Sonraki Haber Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nda keyifli söyleşi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?