ANA SAYFA > İZMİR > Bornova’da farkındalık yaratan temizlik çalışması

Bornova’da farkındalık yaratan temizlik çalışması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova’da farkındalık yaratan temizlik çalışması

Bornova Belediyesi'nin Barbaros Mahallesi’nde başlayıp, Kazım Dirik Mahallesi ile devam ettiği temizlik seferberliğinde sıra Doğanlar ve Ümit Mahallesi’ne geldi. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, daha temiz bir ilçe yaratma hedefiyle gerekli tüm yatırımları yaptıklarını ve var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Daha Temiz bir kent yaratmak için 326 personel ve 85 araç ile 7 gün 24 saat görev başında olan Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün rutin işleri dışında gerçekleştirilen çalışma Doğanlar ve Ümit Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında tüm yollar süpürge araçları ile süpürüldü, çevredeki çöpler toplandı, konteynerler yıkandı.
 
7/24 çalışma sistemi
Bornova’yı temiz tutmak için gerekli tüm yatırımları yaptıklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Daha temiz bir Bornova için Temizlik İşleri Şantiyemizi, araç filomuzu ve ekipmanlarımızı yeniledik. Katı atık transfer istasyonu kurduk. Çöpleri bekletmiyoruz. 3 vardiya çalışma sistemine geçtik. Çöp toplama hizmetimiz Pazar günleri de devam ediyor. Bu özel çalışmamızı ise farkındalık yaratma adına Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün rutin işleri dışında gerçekleştiriyoruz. Bu noktada vatandaşlarımızdan bir ricamız var. Unutmayalım ki; En güzel temizlik kirletmemektir. Bornova hepimizin” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi Karşıyaka, Bursa'da kazandı
Sonraki Haber Narlıdere'den engelsiz yaşama destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?