ANA SAYFA > İZMİR > Bornova’da asfalt mutluluğu

Bornova’da asfalt mutluluğu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova’da asfalt mutluluğu

Bornova Belediyesi’nin ilçedeki yol sorunun tamamen ortadan kaldırmak amacıyla kurduğu Asfalt Üretim Tesisi’nin faaliyete geçmesiyle birlikte başlayan yol yenileme çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Asfalt serim çalışmalarının devam ettiği mahallelerde yaşayan Bornovalılar mutluluklarını dile getirerek, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’a teşekkür ederken Başkan İduğ ise, “Daha modern ve konforlu bir Bornova için azimle çalışıyoruz. Bu teşekkürler tüm ekip arkadaşlarımızın yorgunluğunu alıyor, bizlere daha çok çalışma azmi veriyor” dedi.

Bornova Belediyesi asfaltlama sezonunun açıldığı 15 Mart’tan bu yana 12 bin tonun üzerinde asfalt üretip, 6 kilometreye yakın yol yenilerken ilçe genelinde 22 bin metrekareyi aşkın yama yaptı. Yol yapım çalışmaları ara vermeden devam ederken vatandaşlar memnuniyetlerini şu sözlerle getirdi. 

Muhtar Işık: Başkanımız sözünü tuttu
Asfalt çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğü İnönü Mahallesi’nin Muhtarı Musa Işık; “Başkanımız Mustafa İduğ ‘Asfalt Üretim Tesisi kurdum. 2022 Asfalt yılı olacak’ dedi ve sözünü tuttu. Yapılan yatırım ve ardından başlayan çalışmalar gerçekten çok önemli. Pek çok sokağımız asfaltlandı, birçoğunda da çalışmalar devam ediyor. Tabii ki bazı eksiklerimiz ve ihtiyacımız var ama hepsi zamanla giderileceğine inanıyorum. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kurumlarla arası işbirliği 
Bornova genelinde internetten doğalgaza pek çok alanda altyapı kazısının yapılmaya devam ettiğini hatırlatan Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Yollardaki sorunun temel nedeni bu kazılar, belediyemizin kazdığı bir yer yok. Kazıyı yapan kurumun kapatması gerekirken, bu süreçte aksamalar yaşandı. Artık kurumlar yapılan kazıları süresinde kapatamayacak olursa, Bornova Belediyesi olarak bizler kapatıp, ücretini ilgili firmadan alacağız. Bu durum bize büyük bir hız katacak. Tüm kurumlarla takvim belirliyoruz, onların kazı programına kazılan sokakları kapatacağız. Bornova’nın bu en önemli sorununu ortadan kaldırmak için yola çıktık ve kentimize en az 30 yıl hizmet edecek bir tesis kurduk. Daha modern ve konforlu bir kent için azimle çalışıyoruz” dedi.

Bornovalılar ne dedi?
Bornovalılar Atatürk ve İnönü Mahallelerinde devam eden asfaltlama çalışmalarından memnuniyetlerini şöyle dile getirdi:

Mustafa AKDEMİR – Emekli (55): “Mahallelimizden yollardan çok şikayet vardı. Bornova Belediyesi bir süre önce asfaltlama çalışmalarına başladı.  Biz de bu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Çalışmalara İnönü Mahallesi’nden başlamasına mahalle sakinleri olarak çok sevindik. Bornova Belediyesi’nin daha önce bir asfalt üretim tesisi yoktu, bazı araçlar gereçler taşerondu. Sağ olsun Belediye Başkanımız bu tesisi kurdu ve iş makineleri aldı. İnanıyorum ki bundan sonrası daha iyi olacak. Bornova Belediyesi’ne ve Sayın İduğ’a çok teşekkür ediyoruz” 

Tamer ÖÇALAN – Emekli (59): “Yollarımızın yapılmış olması bizleri gayet memnun etti. İlgililere teşekkür ediyorum” 

İnci KAYMAZ – Ev Hanımı (60): “Yollarımız düzeldi. İyi olmuş, güzel olmuş. Toz, toprak çok oluyordu. Bozuk yerleri arada bir yama yama oluyordu, tamir ediliyordu. Ama o şekilde çok sağlıklı değildi. Ben yapıldığı anda burada değildim ama geldiğimde gayet güzel gördüm. Tüm Bornova’nın aynı şekilde olacağına inanıyorum”

Zeynep PAK – Emekli Memur (68): “Yollarımız çok bozuktu, şu anda düzgün oldu. Çok memnunuz. Çok güzel oldu.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çandarlı Kültür,Demokrasi ve Emek Festivali renkli geçti
Sonraki Haber KSK sevdalısı Şenol İber vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?