ANA SAYFA > İZMİR > Bornova Yeni Pazaryeri için geri sayım başladı

Bornova Yeni Pazaryeri için geri sayım başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova Yeni Pazaryeri için geri sayım başladı

Bornova Belediyesi'nin Çevre Yolu Bornova Viyadüğü altında projelendirdiği yeni pazaryeri için geri sayım başladı. İzmir Pazarcılar Derneği'ni ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Özkanlar Pazaryeri'nin iki yıl önce kapatılmasıyla ortaya çıkan eksikliği de giderecek Bornova Yeni Pazaryeri'ni, 2019 yılının son Cumartesi günü olan 28 Aralık'ta açmayı planladıklarını söyledi.

12 bin 219 metrekare alanda kurulacak Yeni Bornova Pazaryeri'nin haftanın 4 günü kullanılacağını vurgulayan Başkan İduğ, "Salı günlerini kadın üreticilerimize, Perşembe'yi tekstilcilere ayırdık. Cumartesi günleri klasik sebze ve meyve pazarı kurulacak. Pazar günleri ikinci el otomobil pazarı açılacak. Viyadük altı, ayın bir günü ise antika pazarı olarak hizmet verecek" diye konuştu.
  
Pazarcılar Derneği Başkanı Faysal Acar ise "860 esnafımız Özkanlar Pazaryeri'nin kapatılmasıyla büyük mağduriyet yaşadı. Bölgede yeni bir pazar kurulacak olması hem esnafı, hem de vatandaşları çok sevindirdi. Başkanımız Mustafa İduğ'a çok teşekkür ediyoruz."diye konuştu.
  
Başkan İduğ'un İzmir Pazarcılar Derneği'ni ziyaretine Türk Kızılayı Bornova Şube Başkanı Cemil Kurkut da katıldı. Kurkut, açılış günü kan bağışı araçlarının pazaryerinde olacağını, esnaf ve yakınlarının kan bağışında bulunacağını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Seferihisar Turuncu Şenliğe hazır
Sonraki Haber Genco Erkal Çeşme’de “Merhaba” dedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?