ANA SAYFA > SPOR > Bornova Belediyesi'nden KSK'ye stat jesti...

Bornova Belediyesi'nden KSK'ye stat jesti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova Belediyesi'nden KSK'ye stat jesti...

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Karşıyaka profesyonel futbol takımının lig maçlarını oynaması için Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nı tahsis etti.

Karşıyaka Spor Kulübü'ne durumu resmi bir yazı ile bildiren Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, "Karşıyaka Spor Kulübü'nün her zaman yanındayım. Her türlü imkanı yaratacağız. Lig maçlarını uzun süredir oynayacak stat bulamıyorlardı. Atatürk Stadı tribünleri muhteşem seyirciye uzak olduğundan avantaj değil, dezavantaj olduğu hepimiz biliyoruz. Bu nedenle de Bornova'da oynamak istediklerini bana aktardılar. Karşıyaka Türkiye Futbol Federasyonundan gerekli izinleri aldığı takdirde artık Bornova Aziz Kocaoğlu Stadında lig maçlarını oynayabilecek. Protokolu da imzaladım. Kalbimn her zaman Karşıyaka ile birlikte" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 10 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li gençler 301 madenciyi andı
Sonraki Haber Türk limanları salgın dinlemedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?