ANA SAYFA > SPOR > Bornova Belediyesi Karşıyaka sonuncu Gemlik’e yenildi

Bornova Belediyesi Karşıyaka sonuncu Gemlik’e yenildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova Belediyesi Karşıyaka sonuncu Gemlik’e yenildi

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden, geçen hafta da antrenör değişimine giden Bornova Belediyesi Karşıyaka deplasmanda son sıradaki Akran Gemlik Basketbol’a 85-70 yenildi.

Gemlik Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 24-12 önde tamamlayan ev sahibi Gemlik, devre sonunda da öndeydi: 42-29.
3. Çeyrekte Efe Sarıca ve iki yabancısının sayılarıyla ayakta kalmaya çalışan Bornova Belediyesi Karşıyaka bir ara farkı 6 sayıya kadar indirdiyse de periyot sonunda 8 sayı gerideydi: 61-53.
Son periyotta yeniden oyuna hâkim olan ev sahibi ekip maçtan 15 sayı farkla 85-70 galip ayrılarak son sıradan kurtuldu ve 2. Galibiyetini alarak, rakibini yenme avantajıyla üst sıraya çıktı. 10. Maçında 8. Yenilgisini alan Bornova Belediyesi Karşıyaka sondan ikinci, düşme hattı 15. Sıraya düştü.
Bornova Belediyesi Karşıyaka’da Colin Slater 16 sayı (0/6 üçlük), 2 ribaund, 6 asist, Brandon Huffman 19 sayı, 22 ribaund, Efe Sarıca 17 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile oynadı. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya yeni taziye evi ve kütüphane
Sonraki Haber Narlıdere, Toprak Günü'nü sokak lezzetleriyle kutladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?