ANA SAYFA > SPOR > Bornova Belediyesi Karşıyaka için imzalar atıldı

Bornova Belediyesi Karşıyaka için imzalar atıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova Belediyesi Karşıyaka için imzalar atıldı

Karşıyaka Spor Kulübü ile Bornova Belediyesi basketbolda güç birliği yaptı.

Bornova Belediyespor'un Basketbol 1. Liginde mücadele edecek olan basketbol takımı Pınar Karşıyaka'nın kontrolü altında pilot takım olarak maçlara Bornova Belediyesi Karşıyaka ismiyle çıkacak.
Bu konudaki sözleşme bu akşam düzenlenen törenle imzalandı. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın da katıldığı törende imzaları Bornova Belediyesi adına Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Pınar Karşıyaka adına da Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı attı. 
Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen törene Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Eşi Ufuk İduğ, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Yaşar Üniversitesi Rektörü Cemali Dinçer, Medicana İzmir Hastanesi Müdürü Mehmet Ulvi Ünal, Bornova Belediyesi meclis üyelerinin katıldığı törende konuşan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Karşıyaka Spor Kulübü ile Bornova Belediyespor arasında imzalanan iş birliği ile hedeflerinin, maç kazanmaktan ziyade gençleri kazanmayı hedeflediğini belirtti. İduğ, “Yerel yönetimlerin asla kulüplerle rekabet etmemesi gerekir. Çünkü bu işlerin kurumsal olması lazım. Sürdürülebilirlik çok önemli. Bu nedenle belediyelerin ana amacı tesisleşen, yetiştiren ama kulüplerle yarışmayan bir sportif bakış açısını geliştirmektir. Bizim de temelde yapmaya çalıştığımız budur. Türk basketboluna altyapıdan yabancılarla rekabet edebilecek gençleri yetiştirmek için varız. Amacımız maçları değil, gençleri kazanmak. Biz Bornova Belediyespor olarak aslında Türk basketbolda marka olmuş usta bir takıma altyapıdan oyuncu yetiştirmek, Türk Milli Takımı’na yetenekli basketbolcular kazandırmak için imza atıyoruz. Bu imzaya vesile olan herkese yürekten teşekkür ediyorum ve Bornova Belediyesi olarak Türk sporuna hangi dalda olursa olsun destek vermeye devam edeceğimizin altını bir kız daha çizmek istiyorum. Bu sezon attığımız her sayı için de bir fidan dikme sözü veriyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Bu sezon taraftarımızın olması bizim için büyük bir artı olacak
Sonraki Haber İYİ Parti Karşıyaka'ya katılımlar devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?