ANA SAYFA > SPOR > Bornova Belediyesi Karşıyaka 27 fark yedi!

Bornova Belediyesi Karşıyaka 27 fark yedi!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova Belediyesi Karşıyaka 27 fark yedi!

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Bornova Belediyesi Karşıyaka, Ankara deplasmanında Mamak Belediyesi Ankaragücü önünde 27 farkla mağlup oldu: 102-75.

Mamak Belediyesi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya kötü başlayan ve maç boyu da aradaki farkı kapatamayan Bornova Belediyesi Karşıyaka ilk periyodu 25-11, devreyi de 50-27 geride tamamladı.
İkinci yarıda etkin oyununu sürdüren ev sahibi Mamak Belediyesi Ankaragücü 3. periyot sonunda skoru 70-48'e getirdi. on periyotta da istediği gibi oyunu yönlendiren Mamak Belediyesi Ankaragücü sahadan 102-75 galip ayrılıp, 12. maçta 5. galibiyetini aldı. 
Bornova Belediyesi Karşıyaka da 38 dakika 29 saniye oyunda kalan Colin Edwardeux 34 sayı i,le sahanın en skorer ismi oldu. Ev sahibi ekipte Carlton Edward 30 sayı ile oynadı. 
Deniz Atak'tan sonra dümene geçen Aclan Kavasoğlu da 2. maçında galibiyet yüzü göremedi, Bornova Belediyesi Karşıyaka da 12. maçında 10. yenilgisiyle tanıştı.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Demir, Balıkçı Barınağı'nı ziyaret etti
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyespor evinde yenildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?