ANA SAYFA > GÜNDEM > Boğulmak üzere olan çocuğu kurtardı kendi hayatını kaybetti

Boğulmak üzere olan çocuğu kurtardı kendi hayatını kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Boğulmak üzere olan çocuğu kurtardı kendi hayatını kaybetti

Foça'da denizde boğulma tehlikesi geçiren çocuğu kurtaran Özden Özyürek, başka birini daha kurtarmaya çalışırken yaşamını yitirdi.

Eski Foça Doktorlar Sitesi sahilinden denize giren çocuk, boğulma tehlikesi geçirdi. Sahilde bulunan 44 yaşındaki Özden Özyürek, boğulma tehlikesi geçiren çocuğu sudan çıkardı. Bu sırada deniz yatağıyla akıntıya kapılan kadının da yardımına koşan Özyürek, su yutarak bilincini kaybetti.

Özyürek, çevredekiler tarafından denizden çıkarıldı. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Özyürek'in hayatını kaybettiği belirlendi. Kadın ise olay yeri yakınında bulunan bottakilerin çabasıyla karaya çıkarıldı.

Özel bir firmada diş teknisyeni olarak çalışan ve yüzmeyi çok sevdiği öğrenilen Özyürek'in cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Karşıyaka'daki Demirköprü Camisi'ne getirilen Özyürek'in tabutunun üstüne ailesinin isteği üzerine Türk bayrağı ve tişörtü koyuldu. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Özden Özyürek'in cenazesi Soğukkuyu Mezarlığı'nda defnedildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 2 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Belediyesi Tiyatro Tırı mahalle turuna çıktı
Sonraki Haber Günlük Araç Kiralamada Güvenilir Adres

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?