ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Bizim Kulisin Halleri'ne seyirciden tam not

Bizim Kulisin Halleri'ne seyirciden tam not

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bizim Kulisin Halleri'ne seyirciden tam not

Tuna Kültür ve Sanat Derneği tarafından sezonun son konseri “Bizim Kulisin Halleri” seyirciden tam not aldı.

Karşıyaka Belediyesi Ahmet Piriştina Kültür Merkezinde sahnelenen “Bizim Kulisin Halleri” adlı Müzikli Tiyatral Gösterisinde Ses Sanatçısı Cevher Doğan ve Vantrolog Gözde Dizdar ile kuklası Şeker’in performansı geceye damgasını vurdu.

Tuna Kültür ve Sanat Derneği tarafından kumpanya havasında hazırlanan “Bizim Kulisin Halleri” adlı müzikli tiyatral gösteri farklı bir performans ile seyircisinin karşısına çıktı. Tiyatro, koro, sololar ve dans örneklerinin yer aldığı gösteri salonu dolduran seyirciler tarafından sık sık alkışlandı.

Vantrolog Gözde Dizdar ve kuklası Şeker geceye ayrı bir renk katarken, 2.Bölümde sahne alan Ses Sanatçısı Cevher Doğan mükemmel sesi ile herkesin yüreğine dokundu. 

Küçük Avcı Kurukahvecilik, 9 Eylül Emlak , Teknik Kardeşler, Hedef Kaşe ve Hasan Şinik’in sponsorluğunu üstlendiği konserde ayrıca Küçük Avcı Kurukahvecilik’in sahibi Osman Avcı’nın yaş günü de coşkuyla kutlandı. Böyle bir kutlamayı beklemeyen Osman Avcı sahnede Karşıyaka şarkısını söyledi. Avcı, doğum gününü kutladıkları için TunaDer Başkanı Süleyman Özsakallı’ya ve Sanat Yönetmeni Çiğdem Sabuncuoğlu’na teşekkür etti.

Konserin sonunda TunaDer Başkanı Süleyman Özsakallı gecenin sponsorlarına ve katkıda bulunanlara birer plaket verdi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mandıra Filozofu Dünya Çevre Günü’nde Karşıyaka’da
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan iki isim Galatasaray'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?