ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Birevim Peşinatsız Ev ve Araba Sahibi Yapıyor

Birevim Peşinatsız Ev ve Araba Sahibi Yapıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Birevim Peşinatsız Ev ve Araba Sahibi Yapıyor

Ev veya araba almak isteyenler kredi çekseler dahi peşinat ödemek zorundadır.

Yani şuan ki sistem insanlara parası yoksa hiçbir şey alma şansı sunmuyor. Belirli oranlarda bir ücreti alacağınız ürünün bedeline göre oranlayarak peşin olarak ödemeniz gerekiyor. Ev alımlarında yüzde 10 ile 15 arasında, araba alımında farklı oranda peşinat isteniyor.

Bu peşinatı ödemek bazı çok zor olabiliyor. Çünkü üç yüz bin TL değerinde ki bir ev için 45 ile 60 bin TL arasında peşinat ödemeniz gerekiyor. Bu yüksek miktarı ödemeden, sadece düzenli olarak ödeme yaparak ev veya araba almak istiyorsanız Birevim’e başvuru yapmanız gerekiyor.

Birevim Peşinatsız Ev Sahibi Yapıyor

Birevim başvuru yapanlara uygun şartları sağlamaları koşuluyla peşinat ödemeden ev sahibi olma imkanı sunuyor. Bu imkana sahip olmak için 18 yaşından büyük olmalı ve TC vatandaşı olmanız yeterli oluyor. Alınacak olan evin bedeli önemli değildir. Katılım ücreti ödemesi yapmanız dışında tüm planı kendiniz hazırlayabilirsiniz.

İsterseniz peşinat ödemeyebilir ya da istediğiniz oranda peşinat ödeyebilirsiniz. Bu sistemde faiz olmadığı için peşinat ödenip ödenmemesi hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Sadece bunlar değil aynı zamanda tüm ödeme planını kendiniz yapmanız da bir avantajdır. Bu avantajdan herkes yararlanabiliyor ve sadece doğru şekilde başvuru yaparak istediğiniz evi tercih etmeniz yeterli olacaktır.

Birevim Peşinatsız Araba Sahibi Yapıyor

Hiç peşinat ödemeden sadece aylık düzenli ödemeler ile araba sahibi olmak artık hayal değil. Ayrıca bu şekilde ödeme yaparak yüksek bir maliyet ile de yüzleşmemiş oluyorsunuz. Yüksek maliyet demek faiz veya vade farkı olması demektir. Bu ikisi de bu yöntemde insanlara yansıtılmıyor. Sadece doğru sistemi yani kendinize uygun olan sistemi tercih etmeniz gerekiyor.

Ödeme sistemleri de peşinat da olduğu gibi farklı şekillerde yapılıyor. Birevim sağladığı finansman da önemli olanın insanların hayallerini gerçekleştirmesi noktasında yardımcı oluyor. Bu nedenle doğru ödeme planının yapılmasına dikkat ediyor. Bunların hepsini şubeye giderek veya telefonda irtibata geçerek detaylı bir şekilde görüşerek karar vermeniz yeterli oluyor.

https://www.birevim.com/

https://www.birevim.com/pesinatsiz-ev.html

https://www.birevim.com/pesinatsiz-araba.html

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Egeli bilim insanı COVID-19’un tanısı için KİT geliştirecek
Sonraki Haber Mordoğan’da kanal altyapısı ve arıtma tesisi kuruluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?